Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/35173
Title: Основные подходы по изучению учебного материала на базе информационных технологий
Other Titles: MAIN APPROACHES TO STUDYEDUCATIONAL MATERIAL ON THE BASIS OF INFORMATION TECHNOLOGIES
Authors: Беккеров, Д. Э.
Keywords: материалы конференций;информационно-образовательное пространство;информационные и коммуникационные технологии (ИКТ);information and educational space;information and communication technologies (ICT)
Issue Date: 2019
Publisher: БГУИР
Citation: Беккеров, Д. Э. Основные подходы по изучению учебного материала на базе информационных технологий / Д. Э. Беккеров // Проблемы повышения эффективности образовательного процесса на базе информационных технологий = Problems of improving the efficiency of the educational process based on information technology: материалы XII Междунар. науч.-практ. конф. (Республика Беларусь, Минск, 25 апреля 2019 года) / редкол.: Ю. Е. Кулешов [и др.]. - Минск : БГУИР, 2019. – С. 10 – 14.
Abstract: Информационные технологии открывают перед людьми новые горизонты — не только в работе, но и в обучении. С распространением Интернета организация образования претерпела существенные изменения. В данной статье рассмотрено: как сегодня используются дистанционные образовательные технологии и в чем их преимущества и особенности. Information technologies open up new horizons for people - not only in work, but also in training. With the spread of the Internet, the organization of education has undergone significant changes. This article describes: how distance education technologies are used today and what are their advantages and features.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/35173
Appears in Collections:Проблемы повышения эффективности образовательного процесса на базе информационных технологий 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bekkerov_Osnovnyye.PDF121.65 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.