Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/31748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБушенко, Д. А.-
dc.contributor.authorСадыхов, Р. Х.-
dc.date.accessioned2018-06-04T08:45:35Z-
dc.date.available2018-06-04T08:45:35Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБушенко, Д. А. Технология построения алгоритмов утоньшения для скелетизации протяженных объектов / Д. А. Бушенко, Р. Х. Садыхов // Доклады БГУИР. - 2009. - № 7 (45). - С. 81 - 86.ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/31748-
dc.description.abstractСкелетизация протяженных объектов сопряжена с различными трудностями, вызванными формой объекта. В статье рассмотрен классический алгоритм скелетизации Зонг-Суня и показаны его недостатки. Предложены четыре модификации алгоритма, предназначенные для скелетизации протяженных объектов на различных изображениях: бинарных, полутоновых, цветных двумерных и многомерных.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectдоклады БГУИРru_RU
dc.subjectцифровая обработка изображенийru_RU
dc.subjectскелетизацияru_RU
dc.subjectутоньшениеru_RU
dc.subjectпротяженные объектыru_RU
dc.titleТехнология построения алгоритмов утоньшения для скелетизации протяженных объектовru_RU
dc.title.alternativeThe technology of designing of the thinning algorithms for skeletonization of extended objectsru_RU
dc.typeСтатьяru_RU
local.description.annotationSkeletonization of extended objects is usually a challenge due to their shape. The article observes the classical skeletonization technique by Zhang and Suen and the weak points of their algorithm. Also the article proposes four modifications of the skeletonization algorithm which could be applied to extended objects on the images of different type: binary, halftone, color 2D and 3D.-
Appears in Collections:№7 (45)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bushenko_The.PDF373.41 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.