Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/43366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБрюшков, М. И.-
dc.contributor.authorНестеренков, С. Н.-
dc.contributor.authorКостюкевич, А. М.-
dc.date.accessioned2021-05-03T13:11:08Z-
dc.date.available2021-05-03T13:11:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБрюшков, М. И. Международный опыт применения дистанционных форм обучения при организации образовательного процесса / Брюшков М. И., Нестеренков С. Н., Костюкевич А. М. // Качество образовательного процесса: проблемы и пути развития = Quality of the educational process: challenges and ways of development : материалы Международной научно-практической конференции, Минск, 30 апреля 2021 г. / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Ю. Е. Кулешов [и др.]. – Минск : БГУИР, 2021. – С. 169–170.ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/43366-
dc.description.abstractThis article analyzes International experience of using distance learning forms in the organization of the educational process. A brief description of the experience of different countries in the introduction of distance learning into their education system is given. The article concludes about the relevance of distance learning in the context of a pandemic.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectматериалы конференцийru_RU
dc.subjectобразовательный процессru_RU
dc.subjectдистанционное обучениеru_RU
dc.subjectдистанционные образовательные технологииru_RU
dc.titleМеждународный опыт применения дистанционных форм обучения при организации образовательного процессаru_RU
dc.typeСтатьяru_RU
Appears in Collections:Качество образовательного процесса : проблемы и пути развития (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bryushkov_Mezhdunarodnyy.pdf293.06 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.