Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49627
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасилёнок, О. В.-
dc.contributor.authorПыж, А. Э.-
dc.contributor.authorКашицкий, Э. С.-
dc.contributor.authorРудниченко, Ю. А.-
dc.coverage.spatialМинскru_RU
dc.date.accessioned2022-12-28T13:15:57Z-
dc.date.available2022-12-28T13:15:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФизиологические свойства продукта из бурых водорослей = Physiological properties of the product from brown algae / О. В. Василёнок [и др.] // Медэлектроника–2022. Средства медицинской электроники и новые медицинские технологии : сборник научных статей XIII Международной научно-технической конференции, Минск, 8-9 декабря 2022 г. / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; отв. за вып.: М. В. Давыдов. – Минск : БГУИР, 2022. – С. 319–320.ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49627-
dc.description.abstractИзучено влияние пищевого продукта из бурых водорослей на функциональный статус организма. Выявлены полезные физиологические свойства в отношении липидного и углеводного обмена, микрофлоры кишечника.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectматериалы конференцийru_RU
dc.subjectбурые морские водорослиru_RU
dc.subjectпребиотикиru_RU
dc.subjectмикрофлора кишечникаru_RU
dc.titleФизиологические свойства продукта из бурых водорослейru_RU
dc.title.alternativePhysiological properties of the product from brown algaeru_RU
dc.typeArticleru_RU
local.description.annotationThe influence of a food product from brown algae on the functional status of the organism was studied. Useful physiological properties of the product on lipid and carbohydrate metabolism, intestinal microflora were revealed.ru_RU
Appears in Collections:Медэлектроника - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasilenok_Fizio.pdf423.45 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.