Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/5501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорока, А. И.-
dc.date.accessioned2016-02-06T07:25:01Z-
dc.date.accessioned2017-07-18T12:22:52Z-
dc.date.available2016-02-06T07:25:01Z-
dc.date.available2017-07-18T12:22:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСорока, А. И. База знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарии / А. И. Сорока // Дистанционное обучение – образовательная среда XXI века : материалы IX международной научно-методической конференции (Минск, 3-4 декабря 2015 года). – Минск : БГУИР, 2015. – C. 171 – 172.ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/5501-
dc.description.abstractNowadays information technologies reached so high level that it is possible to create intelligent systems even in such common subject area as a cookery. Such systems would help users to increase their level of knowledges in cookery, to gain experience in this area, to learn new recipes, new methods of cooking food and even to cook a simple dinner. One of the approaches to build a cookery knowledge base for intelligent cookery system is presented in this work.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectматериалы конференцийru_RU
dc.subjectинтеллектуальная обучающая системаru_RU
dc.subjectформальный графовый языкru_RU
dc.titleБаза знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарииru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Дистанционное обучение - образовательная среда XXI века (2015)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
260218.PDF743.9 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.