DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Peng Haoyu | - |
dc.coverage.spatial | Минск | en_US |
dc.date.accessioned | 2024-08-06T07:58:41Z | - |
dc.date.available | 2024-08-06T07:58:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Peng Haoyu. Automated meals ordering system / Peng Haoyu // Информационные технологии и управление : материалы 60-ой научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов, Минск, 22–26 апреля 2024 года / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Л. Ю. Шилин [и др.]. – Минск, 2024. – С. 28–29. | en_US |
dc.identifier.uri | https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/56855 | - |
dc.description.abstract | This study focuses on designing and implementing an online ordering system in the catering industry to achieve
business information management and personnel management. Additionally, it explores the impact of automated
processing on industry development. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | БГУИР | en_US |
dc.subject | материалы конференций | en_US |
dc.subject | ordering system | en_US |
dc.subject | online ordering system | en_US |
dc.subject | business information management | en_US |
dc.title | Automated meals ordering system | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Информационные технологии и управление : материалы 60-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов (2024)
|