Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/59875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАсиненко, А. М.-
dc.coverage.spatialМинскen_US
dc.date.accessioned2025-05-28T08:59:43Z-
dc.date.available2025-05-28T08:59:43Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАсиненко, А. М. Особенности восприятия аудиоинформации в технических средствах ее обработки = Features of audio information perception in the technical means of its processing / А. М. Асиненко // Электронные системы и технологии : сборник материалов 61-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов БГУИР, Минск, 21–25 апреля 2025 г. / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Д. В. Лихаческий [и др.]. – Минск, 2025. – С. 757–759.en_US
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/59875-
dc.description.abstractВ статье рассматриваются особенности восприятия аудиоинформации, передаваемой через технические устройства. Анализируются факторы, влияющие на качество восприятия.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherБГУИРen_US
dc.subjectматериалы конференцийen_US
dc.subjectособенности восприятияen_US
dc.subjectпараметры восприятияen_US
dc.subjectтехнические средстваen_US
dc.titleОсобенности восприятия аудиоинформации в технических средствах ее обработкиen_US
dc.title.alternativeFeatures of audio information perception in the technical means of its processingen_US
dc.typeArticleen_US
local.description.annotationThe article discusses the peculiarities of the audio information perception transmitted through technical devices. The factors influencing the quality of perception are analyzed.en_US
Appears in Collections:Электронные системы и технологии : материалы 61-й конференции аспирантов, магистрантов и студентов (2025)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Asinenko_Osobennosti (2).pdf567.43 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.