Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/12248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСпицын, А. А.-
dc.contributor.authorЛукашенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2017-03-17T08:28:42Z
dc.date.accessioned2017-07-17T12:46:37Z-
dc.date.available2017-03-17T08:28:42Z
dc.date.available2017-07-17T12:46:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСпицын, А. А. Влияние соевого продукта на воспалительный процесс в кишечнике по данным термографии / А. А. Спицын, Т. М. Лукашенко // Медэлектроника – 2014. Средства медицинской электроники и новые медицинские технологии : сборник научных статей VIII Международная научно-техническая конференция (Минск, 10 – 11 декабря 2014 г.). – Минск : БГУИР, 2014. – С. 102-104ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/12248-
dc.description.abstractThe effect of transrectal infusion of soybean oil to inflammation of the colon was studied. It was found that the dynamics of abdominal skin temperature of the body surface of rats is associated with inflammation in the colon kishke. Eto confirms the possibility of using thermographic method for noninvasive assessment of such functional changes.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectматериалы конференцийru_RU
dc.subjectтермографияru_RU
dc.titleВлияние соевого продукта на воспалительный процесс в кишечнике по данным термографииru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Медэлектроника - 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Spitsyn_Vliyaniye.PDF638.39 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.