Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/35241
Title: О создании электронных учебных изданий
Other Titles: ON CREATION OF ELECTRONIC EDUCATIONAL EDITIONS
Authors: Цыбулько, В. В.
Keywords: материалы конференций;электронное издание;пакетная обработка;electronic edition;batch processing
Issue Date: 2019
Publisher: БГУИР
Citation: Цыбулько, В. В. О создании электронных учебных изданий / В. В. Цыбулько // Проблемы повышения эффективности образовательного процесса на базе информационных технологий = Problems of improving the efficiency of the educational process based on information technology: материалы XII Междунар. науч.-практ. конф. (Республика Беларусь, Минск, 25 апреля 2019 года) / редкол.: Ю. Е. Кулешов [и др.]. - Минск : БГУИР, 2019. – С. 198 – 203.
Abstract: В данной статье рассматривается последовательность перевода учебных изданий, используемых в образовательной деятельности в бумажном формате в электронный формат. Останавливаясь на технологических основах, последовательности и методических рекомендациях перевода, в электронный вид изданий содержащихся на основе бумажных носителей, в статье обозначены основные действий, которые должны быть выполнены исполнителем последовательно. this article discusses the sequence of translation of educational publications used in educational activities in paper format into electronic format. Stopping on the technological bases, the sequence and the methodical recommendations of the translation, in the electronic form of publications contained on the basis of paper media, the article outlines the main actions that must be performed by the contractor sequentially.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/35241
Appears in Collections:Проблемы повышения эффективности образовательного процесса на базе информационных технологий 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsybulko_O.PDF139.42 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.