Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/43522
Title: Информационная система каталогизирования технологических процессов производства продуктов питания
Other Titles: Information system for cataloging technological processes for food production
Authors: Антилевская, А. И.
Keywords: материалы конференций;Android;SQLite;каталогизирование;продукты питания;cataloging;cooking
Issue Date: 2021
Publisher: БГУИР
Citation: Антилевская, А. И. Информационная система каталогизирования технологических процессов производства продуктов питания = Information system for cataloging technological processes for food production / А. И. Антилевская // Электронные системы и технологии : сборник материалов 57-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов БГУИР, Минск, 19-23 апреля 2021 г. / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Д. В. Лихаческий [и др.]. – Минск, 2021. – С. 314–315.
Abstract: Данный тезис описывает цель, объект и средства реализации указанной выше информационной системы. Актуальность данной темы обоснована важностью и полезностью системы на сегодняшний день. В качестве описания системы предоставлены ее функции, а также задачи, реализация которых обеспечивает их выполнение. This thesis describes the purpose, object and means of implementation of the above information system. The relevance of this topic is justified by the importance and usefulness of the system today. As a description of the system, its functions are provided, as well as the tasks, the implementation of which ensures their implementation.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/43522
Appears in Collections:Электронные системы и технологии : материалы 57-й конференции аспирантов, магистрантов и студентов (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antilevskaya_Informatsionnaya.pdf269.01 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.