Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/36307
Title: Анализ методов увеличения производительности веб-приложений
Other Titles: Analysis of methods to increase performance of web-applications
Authors: Щитляк, А. Н.
Keywords: материалы конференций;веб-приложения;кэширование;web-applications;caching
Issue Date: 2018
Publisher: БГУИР
Citation: Щитляк, А. Н. Анализ методов увеличения производительности веб-приложений / А. Н. Щитляк // Телекоммуникации: сети и технологии, алгебраическое кодирование и безопасность данных = Telecommunications: Networks and Technologies, Algebraic Coding and Data Security : материалы Междун. науч.-технич. семинара, Минск, ноябрь-декабрь 2018 г. / редкол.: М. Н. Бобов [и др.]. – Минск : БГУИР, 2018. – С. 94–97.
Abstract: Исследованы методы увеличения производительности клиент-серверных приложений. Проведены программные эксперименты, направленные на оценку объема трафика, создаваемого приложениями, количества запросов, обрабатываемых сервером, а также требуемого объема оперативной памяти. Обосновано, что наиболее предпочтительным методом увеличения производительности приложений является вариант, связанный с кэшированием динамических страниц и обработкой статических файлов на стороне клиента.
Alternative abstract: The methods for increasing of server applications performance are researched. Program experiments for estimation of traffic volumes formed by applications, quantity of requests processed by the server and demanded volume of operative memory are carried out. It is shown that the most preferable variant, from the point of view of practical application, is the variant with processing of static files on the client side.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/36307
Appears in Collections:Телекоммуникации 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchitlyak_Analiz.pdf438.83 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.