Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49102
Title: Чай – перегретый настой свободных радикалов и танина
Other Titles: Tea is an overheated infusion of free radicals and tannin
Authors: Синевич, Н. Е.
Keywords: материалы конференций;чай;химический состав;полезные вещества;танин
Issue Date: 2022
Publisher: БГУИР
Citation: Синевич, Н. Е. Чай – перегретый настой свободных радикалов и танина = Tea is an overheated infusion of free radicals and tannin / Синевич Н. Е. // Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов БГУИР, Минск, 18–22 апреля 2022 / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники, Минский радиотехнический колледж ; редкол.: В. В. Шаталова [и др.]. – Минск : БГУИР, 2022. – С. 400–403.
Abstract: Экспериментально исследован химический состав чая и его свойства. Доказано наличие в чае полезных веществ.
Alternative abstract: The chemical composition of tea and its properties have been experimentally investigated. The presence of useful substances in tea has been proven.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49102
Appears in Collections:Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sinevich_Chai.pdf408.41 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.