Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49106
Title: Использование бифидобактерий в продуктах функционального питания
Other Titles: Use of bifidobacteria in functional food products
Authors: Сологуб, В. А.
Keywords: материалы конференций;бифидобактерии;пробиотики;бифидопродукты;функциональное питание
Issue Date: 2022
Publisher: БГУИР
Citation: Сологуб, В. А. Использование бифидобактерий в продуктах функционального питания = Use of bifidobacteria in functional food products / Сологуб В. А. // Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов БГУИР, Минск, 18–22 апреля 2022 / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники, Минский радиотехнический колледж ; редкол.: В. В. Шаталова [и др.]. – Минск : БГУИР, 2022. – С. 404–406.
Abstract: Охарактеризовано строение и классификация бифидобактерий. Изучены основные функции бифидобактерий в организме человека. Рассмотрено использование бифидобактерий для производства продуктов функционального питания.
Alternative abstract: The structure and classification of bifidobacteria are characterized. The main functions of bifidobacteria in the human body have been studied. The use of bifidobacteria for the production of functional food products is considered.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49106
Appears in Collections:Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sologub_Ispolzovanie.pdf403.25 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.