Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49627
Title: Физиологические свойства продукта из бурых водорослей
Other Titles: Physiological properties of the product from brown algae
Authors: Василёнок, О. В.
Пыж, А. Э.
Кашицкий, Э. С.
Рудниченко, Ю. А.
Keywords: материалы конференций;бурые морские водоросли;пребиотики;микрофлора кишечника
Issue Date: 2022
Publisher: БГУИР
Citation: Физиологические свойства продукта из бурых водорослей = Physiological properties of the product from brown algae / О. В. Василёнок [и др.] // Медэлектроника–2022. Средства медицинской электроники и новые медицинские технологии : сборник научных статей XIII Международной научно-технической конференции, Минск, 8-9 декабря 2022 г. / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; отв. за вып.: М. В. Давыдов. – Минск : БГУИР, 2022. – С. 319–320.
Abstract: Изучено влияние пищевого продукта из бурых водорослей на функциональный статус организма. Выявлены полезные физиологические свойства в отношении липидного и углеводного обмена, микрофлоры кишечника.
Alternative abstract: The influence of a food product from brown algae on the functional status of the organism was studied. Useful physiological properties of the product on lipid and carbohydrate metabolism, intestinal microflora were revealed.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49627
Appears in Collections:Медэлектроника - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasilenok_Fizio.pdf423.45 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.