https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/57673
Title: | Методика оценки удовлетворенности клиентов и сотрудников цифровыми технологиями и услугами банка |
Other Titles: | Assessment Methodology for Customer and Employee Satisfaction with Digital Technologies and Bank Services |
Authors: | Шумский, Д. С. Сосновский, О. А. |
Keywords: | цифровая трансформация;цифровые технологии;удовлетворенность потребителей;услуги банка |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БГУИР |
Citation: | Шумский, Д. С. Методика оценки удовлетворенности клиентов и сотрудников цифровыми технологиями и услугами банка = Assessment Methodology for Customer and Employee Satisfaction with Digital Technologies and Bank Services / Д. С. Шумский, О. А. Сосновский // Цифровая трансформация. – 2024. – Т. 30, № 3. – С. 5-13. |
Abstract: | Предложена методика оценки удовлетворенности клиентов и сотрудников цифровыми технологиями и услугами банка. Методика включает показатели и критерии оценки, анкеты опроса клиентов и сотрудников банка. Приведены формулы расчета ключевых показателей на основании данных, полученных в анкетах опроса. Рассмотрены подходы к вербальной оценке уровня удовлетворенности клиентов и сотрудников цифровыми технологиями и услугами банка. |
Alternative abstract: | A methodology for assessing customer and employee satisfaction with digital technologies and bank services is proposed. The methodology includes indicators and evaluation criteria, questionnaires for surveying clients and bank employees. Formulas for calculating key indicators based on data obtained in survey questionnaires are provided. Approaches to verbal assessment of the level of satisfaction of clients and employees with digital technologies and bank services are considered. |
URI: | https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/57673 |
DOI: | http://dx.doi.org/10.35596/1729-7648-2024-30-3-5-13 |
Appears in Collections: | Том 30, № 3 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SHumskij_Metodika.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.