Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49037
Title: Продукты питания как источник железа в организме
Other Titles: Food as a source of iron in the body
Authors: Копацкевич, А. А.
Keywords: материалы конференций;рациональное питание;гемовое железо;хроматография
Issue Date: 2022
Publisher: БГУИР
Citation: Копацкевич, А. А. Продукты питания как источник железа в организме = Food as a source of iron in the body/ А. А. Копацкевич // Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов БГУИР, Минск, 18–22 апреля 2022 / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники, Минский радиотехнический колледж ; редкол.: В. В. Шаталова [и др.]. – Минск : БГУИР, 2022. – С. 366–368.
Abstract: Экспериментально доказано наличие источника железа в продуктах питания, выявлено наличие ионов железа во всех исследуемых образцах, метод тонкослойной хроматографии на бумаге.
Alternative abstract: The presence of an iron source in food products has been experimentally proved, the presence of iron ions in all examined samples has been revealed, and the method of thin-layer chromatography on paper has been determined.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/49037
Appears in Collections:Научная конференция учащихся колледжа : материалы 58-й научной конференции (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+Kopackevich_Produkti pitaniya kak istochnik jeleza.pdf323.01 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.